JASON UPTON ‘NEVER ALONE’ WORSHIP TOUR 2023

Geschreven door Redactie Return of Hope

06 feb 2023

Van 14 t/m 18 april tourt Jason Upton met zijn band door het land. Dit worden vier unieke concerten waar jij bij moet zijn! Jason komt met zijn eigen band vanuit de VS naar Nederland en brengt een boodschap van hoop in deze ingewikkelde tijd!

Jason Upton is niet de eerste de beste en een aanbiddingsleider die bekend is om zijn eigen unieke stijl. Een avond met Jason is altijd méér dan ‘liedjes zingen’. Zijn aanbidding brengt ons in de tegenwoordigheid van God en met zijn spontane zang, gebeden en bijzondere verhalen weet hij jou te raken. De stijl waarmee hij dit brengt, wordt regelmatig vergeleken met die van Bethel Music en Keith Green. Maar de bezoekers van zijn eerdere concerten weten het ook: Jason Upton is uniek.

De titel ‘Never alone’ is speciaal gekozen voor een ieder die hun kracht en troost bij Jezus zoeken, ook in de eenzaamheid en vragen van deze tijd. Als ‘Return of Hope’ zijn wij een nieuwe beweging van hoop voor Nederland. Wij organiseren campagnes, samenkomsten en brengen media en muziek waarin een helder en profetisch geluid klinkt voor deze tijd.  

Omdat we iedereen willen zegenen met de worship en verhalen die hij brengt is de toegang vrij. (Alleen 2 euro reserveringskosten per kaartje). Wel zal er een collecte worden gehouden. Vertaling naar het Nederlands is aanwezig.

Hans Maat, vaak in één adem genoemd met de groep Sela, zal tijdens deze avonden kort het thema uitleggen.

Reserveer nu je kaartjes: www.eventsforchrist.nl

Ander nieuws!