Activiteit

The Return of the King

Er staat iets te gebeuren. Het ziet er in de wereld niet goed uit. Het is natuurlijk niet Gods wil dat je bang bent. Maar het is ook niet Gods wil dat je nietsvermoedend door het leven gaat. Want we zijn in het laatste hoofdstuk van het boek van de wereldgeschiedenis beland. En dat laatste stukje is gelijk ook, net als in een boek, het spannendste deel.

De gedachte aan de eindtijd zal toch best eens bij je opkomen. Vanuit de Bijbel is het zonneklaar: Er komt een einde aan deze wereld. En dan komt Jezus!
Wij willen daar gewoon méér aandacht voor vragen. De Bijbel is er vol van maar de kerken laten dit grotendeels liggen. Wij geloven dat er voor de christenen nu een tijd is aangebroken waarin we moedig en krachtig getuigen van de hoop die in ons is. Het maakt dus nogal wat verschil met welke bril je kijkt naar wat er gebeurt: we reageren niet op elke angstige misleiding, maar geloven in de kracht van het Koninkrijk van God. Wakker en waakzaam, maar ook vol geloof en vervuld van hoop.
Kom naar de eendaagse conferentie ‘The Return of the King’ en laat je informeren, bemoedigen en bekrachtigen. Ook als de eindtijd en de wederkomst van Jezus niet dagelijks op je radar staan: je bent helemaal welkom!

De hoofdsprekers Hans Maat en Wim Hoddenbagh nemen jullie daarin mee op deze dag.
Speciale aandacht krijgt Israël, dat een hoofdrol speelt in het einde van de tijd en we hebben daarom Chaim Malespin gevraagd van het ‘Alyah Return Centre’, dat de terugkeer van de Joodse broeders en zusters begeleidt naar Israël. Dat is ook een profetie die uitkomt in deze tijd. Een boeiende spreker die woont in Galilea.
De toegang is vrij. Wel houden we een collecte om de kosten te dekken.

Waar & wanneer

Zaterdag 13 april
De Regenboog (De Grote Pekken 11, 3901 JB , Veenendaal

Tijden:
09.30 uur inloop
10.00 uur start programma ( lofprijzing start om 09.50 uur)
12.30 uur Lunchtijd: neem zelf brood mee. Er is soep en koffie/thee
13.30 uur Aanvang middagprogramma
16.30 uur Einde dag

Seminars

Er zijn in de middag enkele seminars die je kunt volgen, zodat je zelf kunt kiezen wat bij je past:

Hoe laat je je leiden door geloof, moed en hoop?

Hoe laat je je leiden door geloof, moed en hoop?

Wim Hoddenbagh van Presence

Want wat betekent het voor jou, voor je gezin, voor je gemeenschap om keuzes te maken? Vandaag moeten we meer kleur gaan bekennen want veel van wat wij moeten geloven staat haaks op het Evangelie. Wim vertelt vanuit de dagelijkse praktijk over hoe je stevig kunt staan in deze wereld, als moedige christenen, met een focus op de oogst!

Wat is er aan de hand in Nederland?

Wat is er aan de hand in Nederland?

Hans Maat

We raken zo langzamerhand op drift. Woke-ideologie, klimaatangst, een naderende financiële crisis. Europese wetten die onze democratie en vrijheid rechtstreeks aantasten. Er wordt nu zelfs al gesproken over een derde wereldoorlog en een oorlogseconomie. Wat is er aan de hand met de wereld, met Europa, met Nederland? Een seminar zonder hete hoofden en koude harten maar vol met tips wat je zou kunnen doen vandaag.

Return of the Jews

Return of the Jews

Chaim Malespin van het Alyah Return Centre, Israël

Op dit moment maken vele Joden zich klaar, ook in het Westen en in Nederland om naar Israël terug te keren. Omdat Gods Woord dit zegt en het antisemitisme een ongekende vlucht neemt. Chaim vertelt jullie hierover maar ook hoe wij persoonlijk een zegen zijn voor Israël en hoe zij op hun beurt ons willen zegenen als christenen. Een boeiende spreker die je niet wilt missen! Leuk detail: het is de beste vriend van gospelzanger Joshua Aaron die bij st. Return of Hope twee jaar lang volle zalen trok.

Een lesje eschatologie

Een lesje eschatologie

ds. Marius Koppe

Wat hebben ze jou eigenlijk verteld van Bijbelprofetie en het einde van de tijd?’ Misschien zeg je wel: ‘bar weinig en ik heb heel wat vragen. Toch duiden de vele tekenen op Jezus’ zeer spoedige komst. Misschien ben je er zelf wel ingedoken en nu een vurig pleitbezorger voor één van de eschatologische stromingen. Wel of geen opname, duizendjarig rijk en meer vragen over vandaag in relatie tot de Bijbel. Nu, we geven jou inzicht in al die dingen waar we vrij zeker van zijn maar laten elkaar wel de ruimte die de Bijbel ons toestaat.
Dit seminar geeft onderwijs met een theologisch karakter.

Luisteren naar Gods stem

Luisteren naar Gods stem

Maartje Dekens van Return of Hope en Opwekking

Als er iets is waar wij aandacht voor vragen, dan is dat wel het luisteren naar Gods stem in Zijn Woord en door de Heilige Geest. We gaan in deze praktische workshop horen en ervaren hoe God spreekt door ons heen. Het luisteren naar Gods stem is erg belangrijk voor iedere christen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte

Leven in het koninkrijk in de kracht van de Geest.

Postadres

Stichting Return of Hope

p/a Hendrik Godfroidhof 2

1106 WS Amsterdam

Gegevens

IBAN: NL51TRIO 0320 6603 62
BIC: TRIONL2U
KVK: 88867242

ANBI gegevens